Wie kan je verder helpen?

Huis van het Kind in Stekene

In het Huis van het Kind kunnen ouders, kinderen en jongeren terecht voor alles wat te maken heeft met opvoeden en opgroeien (kind en gezin, speelotheek, kinderopvang, dienst opvanggezinnen, opvoedingsondersteuning, kinderwelzijnsconsulente, …)

https://www.stekene.be/thema/6930/huis-van-het-kind

Sociaal centrum Stekene

In het Sociaal Centrum zijn de Sociale Dienst van het OCMW en de dienst Gezin, Welzijn en Gezondheid van de gemeente gehuisvest.

Inwoners van Stekene kunnen er terecht voor financiële en administratieve ondersteuning, schuldhulpverlening, vragen rond wonen en aanvragen van  gemeentelijke premies.

http://www.ocmwstekene.be/

Keerkring

Keerkring: Het centrum voor opvoedingsondersteuning die tegemoet komen aan de bestaande behoeften van verschillende doelgroepen, ouders en hun kinderen.

Spreekuur voor ouders | Drupal
http://www.keerkring.be/

CAW Sint Niklaas

Het Centrum Algemeen Welzijn helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met “welzijn” (relatie, financiële of juridische problemen, administratie, …)

CAW
https://www.caw.be/locaties/onthaal-sint-niklaas/

De Wase Kiem

Zwangerschapscentrum dat zich richt naar kansengroepen. Het doel is om samen met jou in groep naar de bevalling toe te groeien. Er is begeleiding tijdens en na de zwangerschap.

https://wgcdevlier.be/aanbod/detail?detailitem=404

OCJ

OpvoedingsCentrum Jeugdzorg ondersteunt ouders, jongeren en kinderen in verontrustende situaties, bij wie de vrijwillige hulpverleningmoeilijk loopt of zelfs niet mogelijk blijkt.

https://www.jeugdhulp.be/contacten/ondersteuningscentrum-jeugdzorg-sint-niklaas

CGG

Centrum Geestelijke Gezondheidszorg is er voor iedereen met ernstige psychische problemen.

Home - CGG Waas & Dender
https://www.cggwaasendender.be/

DOMO

Door Ondersteunen Mee Opvoeden is een vrijwilligersorganisatie die thuis opvoedingsondersteuning biedt aan gezinnen die het tijdelijk moeilijk hebben en daardoor kwetsbaar zijn.

https://www.domovlaanderen.com/

JAC

Het Jongeren AdviesCentrum (12 – 25 jaar) zoekt mee naar een antwoord op je vragen: Hoe kan ik alleen gaan wonen? Mijn ouders gaan scheiden, wat zijn mijn rechten? Ik ben ongepland zwanger, wat nu? Hoe betaal ik mijn studie? …

Jongeren Advies Centrum (België) - Wikipedia
https://www.caw.be/jac/over-het-jac/