FEESTMAALTIJDEN VOOR MENSEN VAN DE OLIJF !!!

Een welgekomen en smakelijke verrassing. De Olijf trakteert gezinnen en alleenstaanden op feestelijk oudejaarsmenu

Bert VerbekeRedacteur

NET als in 2020 verwent De Olijf aan de Brugstraat in Stekene mensen die het financieel moeilijk hebben met een feestelijk oudejaarsmenu. Dankzij een bijdrage van de Sociale Dienst van de gemeente Stekene en sponsorgelden kunnen 47 gezinnen een heerlijk menu bereiden. Voor heel wat mensen betekent dit een welgekomen verrassing…

“Het gaat in totaal om 137 pakketten, niet alleen voor gezinnen maar ook voor alleenstaanden,” vertelt Roger De Block voorzitter van De Olijf. “Traiteur Jarno Van Guyse stelde een lekker en gezond feestmenu samen dat enkel nog in de microgolf moet verwarmd worden. Het menu omvat verse soep, varkensgebraad of kip halal en een overheerlijke chocomousse.” Bovendien schenkt De Olijf een pakketje met pralines, koekjes en delicatessen. Kinderen uit de lagere school Toermalijn maakten er ook nog eens vrolijke nieuwjaarskaarten bij.

Receptie voor vrijwilligers

Vanaf donderdag 6 januari 2022 herneemt De Olijf zijn wekelijkse bedeling van voedselpakketten. “We volgen de evolutie rond corona nauwgezet op en hopen zo snel mogelijk onze ‘normale’ werking te kunnen hervatten. In ieder geval organiseren we op 22 januari een kleine receptie voor onze vrijwilligers, wij willen hen graag bedanken voor hun inzet.”